Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει να μας τρελαίνει η Σάκκαρη, στους 8 του Ρολάν Γκαρός! (Video)

Τρομερή Μαρία Σάκκαρη πέτυχε άλλη μια μεγάλη νίκη αυτή τη φορά επί της Αμερικανίδας Σοφία Κένιν -Νο 5 στον κόσμο παρακαλώ- με 2-0 σετ (6-1, 6-3) και πέρασε στους 8 του Ρολάν Γκαρός!

Το ελληνικό Τένις δηλώνει παρόν στο πιο φημισμένο τουρνουά του κόσμου! Μετά το Στέφανο Τσιτσιπά που προκρίθηκε χθες στους “8” της διοργάνωσης, το ίδιο έκανε πριν από λίγο και η Μαρία Σάκκαρη η οποία είχε σαφώς πιο δύσκολο έργο αφού είχε να αντιμετωπίσει τον Νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, Σοφία Κένιν.

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε επίδειξη ισχύος χάνοντας συνολικά μόνο 4 games από μία αντίπαλο που είναι από τις κορυφαίες στο άθλημα και φιναλίστ στον περσινό τελικό. Η Σάκκαρη έδειξε για άλλο ένα παιχνίδι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και γιατί όχι, κάνει όνειρα για κάτι ακόμα ψηλότερο. Φυσικά είναι η πρώτη φορά που φτάνει στους 8 του γαλλικού τουρνουά γράφοντας ιστορία. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης η πρωταθλήτριά μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Αμερικανίδα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και έφτασε άνετα στο 2-0 όπως δείχνει και το σκορ σε κάθε ένα από τα δύο κερδισμένα σετ.

Η αντίπαλος της στα προημιτελικά θα προκύψει από το ζευγάρι Κόστιουκ – Σβιάτεκ. Το παιχνίδι θα γίνει το βράδυ (7/6, 22:00).

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα στο παρακάτω βίντεο:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ