Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κι όμως μπορούσε! (Video)

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από μια σκληρή μάχη που διήρκησε 3 ώρες και 18 λεπτά ηττήθηκε στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός από την Τσέχα Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 9-7) και δεν κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση για τον Τελικό.

Μόνο μπράβο και συγχαρητήρια αξίζει αυτό το κορίτσι που έφτασε σε match point όταν ήταν μπροστά στο τρίτο σετ με 5-3 αλλά η ψυχραιμία της αντιπάλου της, της στέρησε μία τεράστια νίκη και επιτυχία.

Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη αθλήτρια και ίσως η έλλειψη εμπειρίας από τέτοιους αγώνες δεν της επέτρεψε να πανηγυρίσει την τελική επικράτηση. Παρόλα αυτά η Σάκκαρη έδειξε και πάλι συγκεντρωμένη και αποφασισμένη να κάνει το όνειρο πραγματικότητα και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα έπαιρνε μέρος στον Τελικό του Ρολάν Γκαρός. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τη διακύμανση του σκορ σε κάθε σετ αλλά και από το γεγονός ότι ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια ημιτελικός Γυναικών στο Παρίσι. Η νίκη που άλλαξε χέρια αρκετές φορές στους τελευταίους κρίσιμους πόντους κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Και την πήρε ίσως η ελάχιστα πιο σταθερή τενίστρια και αυτή με τις καλύτερες επιλογές στην τελική ευθεία.

Η Μαρία Σάκκαρη φεύγει από το φετινό Ρολάν Γκαρός με ψηλά το κεφάλι αλλά και με μία πίκρα που της αφήνει το ότι έφτασε τόσο κοντά στον Μεγάλο Τελικό!

Δείτε τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης:

 

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ