Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Laureus Awards 2024: Άλλη μια κορυφή για την Μπονμάτι

Πρώτα Χρυσή Μπάλα, μετά το the BEST της UEFA και τώρα το Laureus Sportswoman of the Year για την Μπονμάτι που πλέον είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι καλύτερο υπάρχει στο γυναικείο ποδόσφαιρο τούτη τη στιγμή.

Η Ισπανίδα μέσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας που τους τελευταίους μήνες στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Πρωταθλήτρια Ισπανίας αποτέλεσε τον “εγκέφαλο” και των δύο αυτών ομάδων. Με αποτέλεσμα να λάβει και τις ανάλογες ατομικές διακρίσεις. Κορυφαία εκ των οποίων θεωρείται η ανάδειξη της σε MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Την οποία ακολούθησαν η Χρυσή Μπάλα, το the BEST και πλέον το Laureus Sportswoman of the Year.

Το βραβείο που αποδίδεται από το 2000 και εντεύθεν στον αθλητή και την αθλήτρια που ξεχώρισαν τη σεζόν που πέρασε. Γεγονός που καθιστά αδύνατο το να μην καταλήξει και αυτή η διάκριση στα χέρια της Μπονμάτι. Χρίζοντας τη έτσι και την πρώτη ποδοσφαιρίστρια που την έλαβε ποτέ.

Κλείνοντας, να πούμε ότι τα Laureus Sports Awards έχουν πάρει το όνομα τους από το Ίδρυμα “Laureus Sports for Good”. Έναν οργανισμό που εμπλέκεται σε 150 φιλανθρωπικές δράσεις και στηρίζει 500.000 νέα παιδιά.

Δείτε ακόμη:

The BEST: Οι νικήτριες των βραβείων στις γυναίκες

Χρυσή Μπάλα: Η δικαίωση της Μπονμάτι

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ