Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γιάννης Κώτσιρας ο πρώτος

Στα πράσινα ετοιμάζεται να ντυθεί ο Γιάννης Κώτσιρας ο οποίος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

 

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του τριφυλλιού για το φετινό καλοκαίρι θα είναι δεξιός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης ενώ η συμφωνία θα έχει διάρκεια 3 ετών. Ο διεθνής 28χρονος Αρκάδας ανταμοίβεται με αυτό τον τρόπο για την πολύ καλή παρουσία που είχε την τελευταία 5ετία που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αστέρα, με τον οποίο έγραψε την τελευταία σεζον 32 συμμετοχές. Απομένουν μόνο οι σχετικές ανακοινώσεις από την πλευρά των πρασίνων για να οριστικοποιηθεί το deal.

Γιάννης Κώτσιρας: Το who is who

Ο Γιάννης Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου του 1992 στη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας. Έπαιξε στις τοπικές κατηγορίες πρώτα για τη Δόξα Μεγαλόπολης, πριν υπογράψει στον Παναρκαδικό το καλοκαίρι του 2014, που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική. Στα 21 του έπαιξε σε 49 παιχνίδια εκεί ως εξτρέμ, πετυχαίνοντας 22 τέρματα. Έκανε το μεγάλο βήμα επαγγελματικά το 2016, όταν αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης. Είχε σταθερή παρουσία στην ομάδα ως δεξιός μπακ, παραμένοντας ως και τη σεζόν 2020-21. Μάλιστα την τελευταία του χρονιά είχε 32 συμμετοχές, ένα γκολ και 3 ασσίστ. Στη “γαλανόλευκη” έκανε το ντεμπούτο του το 2019 σε φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ