Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βάλτε ένα πέναλτι ρε παιδιά! (Videos)

Στο πρώτο ματς της σημερινής ημέρας για τον 3ο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2021, η Ουκρανία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη απέναντι στα Σκόπια με σκορ 2-1.

 

Ο Αντρέι Γιαρμόλενκο με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0 στο 29‘ και 5 λεπτά αργότερα ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του Αντρέι Σεφτσένκο.Ο Εζγκιάν Αλιόσκι στην επαναφορά από το δικό του χαμένο πέναλτι, μείωσε με σουτ σε 2-1 (57′), το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι της Αταλάντα, έχασε πέναλτι στο 84ο λεπτό.

 

Στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου (Δευτέρα 21/6, 19:00), η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Αυστρία, ενώ τα Σκόπια παίζουν με την Ολλανδία.

 

Ουκρανία: Μπούστσαν, Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιγένκο, Μικολένκο, Σαπαρένκο (79′ Σιντόρτσουκ), Στεπανένκο, Ζιντσένκο, Γιαρμόλενκο (70′ Τσιγκάνκοφ), Γιαρέμτσουκ (70′ Μπεσέντιν), Μαλινόφσκι (90+2′ Σόμπολ).

Σκόπια: Ντιμιτριέβσκι, Στ. Ριστόβσκι, Ντ. Βελκόβσκι (86′ Τριτσκόβσκι), Μούσλιου, Νικόλοφ (46′ Τραϊκόβσκι), Σπιρόβσκι (46′ Τσουρλίνοφ), Μπάρντι (77′ Αβραμόβσκι), Αλιόσκι, Αντέμι (85′ Ριστέβσκι), Πάντεφ, Έλμας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ