Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καβάλησε προς την τετράδα!

Καβάλα-Ολυμπιακός Βόλου 1-2

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος στο α’μέρος, να πετυχαίνει τα δύο γκολ και να διατηρεί το υπέρ του σκορ μέχρι τη λήξη.

Πιο ειδικά στο 22’ ο Κατσούκης έκλεψε την μπάλα και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τζούριτς ο οποίος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους! Άμεση ήταν η ισοφάριση για τους Καβαλιώτες καθώς στο 25’ ο Βαλαβανόπουλος σκόραρε με δυνατή κεφαλιά! Νέο γκολ στην αναμέτρηση αμέσως μετά και συγκεκριμένα στο 27’ με τον Κατσούκη, που από δημιουργός, έγινε σκόρερ βάζοντας ξανά τους Βολιώτες μπροστά στο σκορ!

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στην Καβάλα που ανέβασε ρυθμούς και έχασες καλές ευκαιρίες με τους Κόκκορη (62΄), Βακιρτζή (81΄) και Αδαμάκη (91΄). Ενδιάμεσα στο 71’ ο Ολυμπιακός απείλησε με την κεφαλιά του Φιλίποβιτς που έφυγε εκτός απ΄την εστία της Καβάλας!

Τελικά οι Βολιώτες, παρά την πίεση που δέχτηκαν, κατάφεραν να διατηρήσουν το μεγάλο διπλό και να ανέβουν στην 4η θέση της βαθμολογίας!

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Σταθάκης, Στίκας, Τενεκές (73′ Μελισσόπουλος), Παντεκκίδης, Γιαλαμούδης, Κέρθι, Γεωργακόπουλος (59′ Βακιρτζής), Κολλάς (59′ Αδαμάκης), Ορφανίδης, Κοκκόρης (83′ Δεληγιαννίδης), Βαλαβανόπουλος
Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Λαδάς, Μπουτζίκος, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Γκιοατά (80′ Νικλητσιώτης), Κόλα, Κατσούκης (88′ Πέλκας), Τσαγκαλίδης, Σκοπελίτης, Βουκελάτος (88′ Ερέρα), Τζούριτς (74′ Βασιλούδης),

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ