Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολλανδία τριών ταχυτήτων

Μία Ολλανδία με πατημένο το γκάζι, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας, με το τελικό 3-0, να της δίνει την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο και την πρόκριση στην φάση των 16.

Μία Ολλανδία, η οποία παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο, πολλές φορές ειδικά με πλήρης υπέροχη, έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι από τις πιο ελκυστικές ομάδες στο φετινό Euro για να την παρακολουθείς.

Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ δις, οι σκόρερ των Ιπταμένων Ολλανδών, με τον δεύτερο, για μία ακόμη φορά να είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του και να δείχνει πόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι σήμερα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Πάντεφ με τα χρώματα της χώρας του, τον οποίο επίσης βράβευσαν οι Ολλανδοί πριν την σέντρα.

Ενδεκάδες:

Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέφσκι, Ριστόφσκι, Βλεκόφσκι, Μουσλίου, Αλιόσκι, Μπάρντι(78′ Στογιανόφσκι), Αντέμι(79′ Νικόλοφ), Τρισκόφσκι(56′ Τσουρλίνοφ), Ελμάς, Τραϊκόφσκι(68′ Χασάνι), Πάντεφ(68′ Κοσταντίνοφ)

Ολλανδία: Στεκέλνμπουργκ, Ντε Λιχτ, Ντε Φράι(46′ Τίμπερ), Μπλιντ, Ντάμφρις46′ Μπέρχαους), Βαν Άανχλοτ, Γκράβενμπερκ, Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ(79′ Γκάκπο), Ντεπάι(66′ Βέρχορστ), Μάλεν(66′ Πρόμες)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ