Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μετράει αντίστροφα…

Λιγότερο από μία εβδομάδα έμεινε για την έναρξη της προετοιμασίας του Ιωνικού, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.Μετά από 3 διαδοχικές ανόδους, η ομάδα μας επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια.Επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, όσον αφορά τις προπονήσεις και την περίοδο της προετοιμασίας, εν όψει της σεζόν 2021-22.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28/6.Το πρωί, θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα τεστ Covid-19 και το απόγευμα στις 19:00 θα διεξαχθεί ανεπίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.Την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30/6 το πρωί, θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, υπό την επίβλεψη του Ορθοπεδικού – Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής και γιατρό της ομάδας μας, Χρήστο Δάρα.

Το απόγευμα της Τετάρτης 30/6 στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η 1η επίσημη προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, ενώ πριν την έναρξη θα γίνει και ο καθιερωμένος Αγιασμός».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ