Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος στο PAOK TV

Στο PAOK TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρώτο φιλικό του Δικεφάλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι φίλοι των ασπρόμαυρων. 

 

Τα αποκαλυπτήρια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου πλησιάζουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανυπομονούν να δουν σε δράση το νέο μεταγραφικό απόκτημα Λούκας Τέιλορ αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ των Θεσσαλονικέων.

Δεδομένου ότι τα υγειονομικά μέτρα δεν επιτρέπουν ακόμη την παρουσία κόσμου στα γήπεδα –κάτι που θα ισχύει από τις 15 Ιουλίου– η τηλεοπτική παρακολούθηση αποτελεί μονόδρομο για να ικανοποιηθεί η παραπάνω επιθυμία των φίλων των δευτεραθλητών Ελλάδος.

Με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Facebook η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι το φιλικό με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο (9/7, 19:00) στο γήπεδο της Τούμπας θα μεταδοθεί απευθείας από την ψηφιακή πλατφόρμα της, το PAOK TV.

Όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη ανάρτηση:

Το πρώτο φιλικό της σεζόν θα το δείτε αποκλειστικά και δωρεάν στο PAOK TV. Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (09.07) στις 19:00 θα φιλοξενήσει την πρώτη δοκιμή της ομάδας που χτίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στον Βόλο.
Δημιουργήστε τώρα εύκολα και χωρίς καμία χρέωση τον λογαριασμό σας ή συνδεθείτε στο PAOK TV και #PressPlay για να δείτε τον ΠΑΟΚ σε Full HD όπου κι αν βρίσκεστε.
Το PAOK TV είναι διαθέσιμο σε iOS: https://apps.apple.com/us/app/paok-tv/id1505963460
Σε Android:
Σε Android TV:
Σε LG Store
It’s real. It’s live. It’s everywhere. Press Play #PAOKTV
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ