Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Ψήνεται” μεγάλη επιστροφή στα Γιάννενα!

Να ξαναντύσουν στα κυανόλευκα τον Πέδρο Κόντε θέλουν στον ΠΑΣ Γιάννινα και γι’αυτό ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Γιώργος Χριστοβασίλης έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Ισπανό επιθετικό.

 

Το επιτυχημένο πέρασμα του πρώην άσσου του “Άγιαξ της Ηπείρου” από την ομάδα τη διετία 2016-18 όταν και σε 51 συμμετοχές πέτυχε 27 τέρματα, αποτελεί οδηγό για την ομάδα των Ιωαννίνων σχετικά με την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής που αποτελεί και προτεραιότητα για τους ανθρώπους του ΠΑΣ.

Και ο ίδιος ο παίκτης όμως δε θα έλεγε όχι σε μια επιστροφή του στην ομάδα που έδειξε το πλούσιο ταλέντο του και αποτέλεσε και το σκαλοπάτι για μια διόλου ευκαταφρόνητη μεταγραφή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Άλλωστε σε δηλώσεις του έχει εκφράσει την επιθυμία του να ξανααγωνιστεί στη χώρα μας και τη Super League.

O 32χρονος φορ έχει δεχτεί κρούσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες μεταξύ των οποίων ο Ατρόμητος και ο Ιωνικός και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει για το μέλλον του, αφού το πρέσινγκ των “παγουράδων” είναι ιδιαίτερα έντονο.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ