Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Παρέμεινε ο Νταβιώτης

Ο Ατρόμητος συμφώνησε με τον Γιώργο Νταβιώτη για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2023.Ο Αθηναίος μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και από το 2015 μέχρι σήμερα μετράει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ύστερα από την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την Αθηναϊκή ομάδα, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλοι στην ομάδα μου δείχνουν εμπιστοσύνη.Από τη διοίκηση, τον κ. Σπανό, τον κ. Αγγελόπουλο, μέχρι και την τεχνική ηγεσία.Όλοι μου δίνουν τη δυνατότητα να δείξω αυτά που μπορώ και ξέρω ότι μπορώ να δείξω.Έχω μεγαλώσει στο Περιστέρι και στις γειτονιές αυτής της πόλης έμαθα να παίζω ποδόσφαιρο.Θέλω πλέον και ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και στο γήπεδο, με πολλή δουλειά στις προπονήσεις. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Θέλω να αφήσω και να αφήσουμε πίσω τις δύο τελευταίες χρονιές που πέρασαν, ώστε να επανέλθει ο Ατρόμητος στις πρώτες βαθμολογίες θέσεις.Στοχεύουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι και να μπορέσουμε να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο και πάλι στην Ευρώπη.Πρόκειται για μια χρονιά στην οποία ο κόσμος θα επιστρέψει στο γήπεδο κι αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας. Είναι χαρά μας που θα τον έχουμε πάλι δίπλα μας και είναι δεδομένο ότι θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου. Η φετινή προσπάθεια πρέπει να γίνει από όλους μαζί, γιατί έτσι θα είμαστε και πιο δυνατοί».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ