Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στο «Μαρακανά» και η «αλμπισελέστε» (Video)

Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Αργεντινή για να αποκλείσει την Κολομβία.Έτσι, ο τελικός του Κόπα Αμέρικα στο στάδιο Μαρακανά του Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, θα είναι το κλασικό ντέρμπι του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Βραζιλία – Αργεντινή (11 Ιουλίου, 03:00 ώρα Ελλάδας).

 

Στο 7ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Λιονέλ Μέσι, ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ σημάδεψε σωστά για το 1-0, ενώ η Κολομβία στο 61΄ απάντησε με γκολ του Λουίς Ντίαζ της Πόρτο, για το τελικό 1-1 της κανονικής διάρκειας του αγώνα.Η παράταση δεν έφερε κάποια αλλαγή στο σκορ κι έτσι η «αλμπισελέστε» πανηγύρισε με 3-2 στη Ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ της Άστον Βίλα να αποκρούει 3 προσπάθειες των Κολομβιανών.

 

Κολομβία: Οσπίνα, Μουνιός, Μίνα, Σάντσες, Τεσίγιο (46’ Φάμπρα), Κουαδράδο, Μπάριος, Κουέγιαρ (46’ Τσάρα), Λουίς Ντίας, Μπόρε (46’ Καρντόνα), Σαπάτα.

Αργεντινή: Μαρτίνες, Μολίνα (46’ Μοντιέλ), Πετσέλα, Οταμένδι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Γκουίδο Ροντρίγκες, Λο Σέλσο (57’ Παρέδες), Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες, Νίκο Γκονζάλες (67’ Ντι Μαρία).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ