Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Ένα πρωτάθλημα με την ομάδα που με επέλεξε στο draft θα σημαίνει περισσότερα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε ενόψει του Game 2 των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Φοίνιξ Σανς και τόνισε πως το να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς θα σημαίνει πολλά περισσότερα για αυτόν, καθώς είναι η ομάδα που τον επέλεξε στο draft και πίστεψε σε αυτόν.

«Το να κατακτήσει ένας παίκτης πρωτάθλημα με την ομάδα που τον επέλεξε στο ΝΒΑ Draft σημαίνει περισσότερα». Τα παραπάνω υποστήριξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας σε δημοσιογράφους ενόψει του Game 2 των Τελικών του ΝΒΑ στο Φοίνιξ (9/7, 04:00). Ο «Giannis» μίλησε επίσης για τον τραυματισμό του στο γόνατο ενώ τόνισε πως αισθάνεται καλά και είναι συγκεντρωμένος στους Τελικούς.

Όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Για το πώς αισθάνθηκε ότι έπαιξε στο Game 1 δεδομένου του τραυματισμού του και πώς περιμένει να παίξει στο Game 2«Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Ένιωσα καλά πάντως που βρέθηκα στο παρκέ. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου όπως μπορώ. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον όμως, θέλω απλώς να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Για το πώς αισθάνεται σωματικά: «Νιώθω καλά. Δεν νιώθω καλά κάνοντας την Media Day. Χαίρομαι που δεν το έκανα την πρώτη μέρα. Αλλά το σώμα μου είναι καλά».

Για την σχέση του με τα ΜΜΕ: «Λατρεύω να μιλάω σε εσάς παιδιά, λατρεύω να μιλάω σε όλους. Απλώς δεν μου αρέσουν οι κάμερες. Αν όμως θέλετε να μιλήσουμε στο ξενοδοχείο είμαι εντάξει. Μπορώ να έχω κουβέντα με όλους σας, απλώς δεν μου αρέσει. Είναι μέρος της δουλειάς μας όμως, είμαστε στους τελικούς και πρέπει να το αποδεχθώ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ