Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Η Νάπολι ξανάρχεται για Καμαρά – «Άκυρο» της Μπεσίκτας για Ενκουντού

Κρούση από τη Νάπολι φέρεται πως δέχτηκε ξανά ο Ολυμπιακός για τον Μαντί Καμαρά, τη στιγμή που τουρκικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση της Μπεσίκτας σε πρόταση των Πειραιωτών για τον Ζορζ-Κεβέν Ενκουντού.

Νέες επαφές με τη Νάπολι ξεκίνησε ο Ολυμπιακός για ενδεχόμενη μετεγγραφή του Μαντί Καμαρά στους «παρτενοπέι», σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό (8/7) δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime».

Oι «ερυθρόλευκοι» πάντως έχουν ξεκάθαρο πως η τιμή εκκίνησης για τον Καμαρά είναι τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ η Νάπολι δεν φέρόταν διατεθειμένη μέχρι τώρα να ξεπεράσει τα 15 εκατ. ευρώ και αναμένεται να φανεί πως θα κυλήσουν αυτή τη φορά οι διαπραγματεύσεις, καθώς ρόλο αναμένεται να παίξει και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

Από εκεί και πέρα στο μέτωπο των αποκτήσεων ο Ολυμπιακός φέρεται πως εισέπραξε αρνητική απάντηση από την Μπεσίκτας σε πρόταση που έκανε για τον Ζορζ-Κεβέν Ενκουντού. Ο 26χρονος εξτρέμ πάντως συνεχίζει να μην υπολογίζεται από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και δεδομένου του υψηλού συμβολαiου που έχει, ίσως οι Τούρκοι αλλάξουν στάση στην πορεία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ