Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Στη Γουλβς ο Σα, έρχεται ο αντικαταστάτης του

Στην Premier League και τη Γουλβς θα συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοζέ Σα.

 

Οι πρωταθλητές Ελλάδος τα βρήκαν στο οικονομικό με τον αγγλικό σύλλογο και σύμφωνα με πληροφορίες θα βάλουν στα ταμεία τους κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα διατηρήσουν κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 10-15%. 

Ο 28χρονος Πορτογάλος κίπερ θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει εκεί τον πρώην συμπαίκτη του στους ερυθρόλευκους Ντανιέλ Ποντένσε αλλά κυρίως να αγωνιστεί στο κορυφαίο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου.

Ολοκληρώνεται έτσι άλλο ένα επιτυχημένο deal για τους Πειραιώτες και μία πώληση παίκτη σε τιμή αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη της απόκτησής του. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η πολύ καλή παρουσία του Σα στα 3 χρόνια που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει φροντίσει να έχει προχωρημένες επαφές και σχεδόν έτοιμο τον διάδοχο του Πορτογάλου και τα ονόματα που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα είναι αυτά του διεθνή Τσέχου Βάτσλικ τον οποίο είδαμε στο EURO και έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη και του επίσης διεθνή Ολλανδού Μάρκο Μπιζότ της Αλκμάαρ. Πιο εφικτή περίπτωση φαίνεται αυτή του Μπιζότ αλλά μένει να δούμε ποιος τελικά θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ των πρωταθλητών τη νέα σεζόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ