Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο ΕΣΑΚΕ καλωσόρισε Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πάτρας

Στη χθεσινή (12/7) συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ συζητήθηκαν οι τροποποιήσεις στους κανονισμούς και την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος. Σε αυτή παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι των νεοφώτιστων στη Basket League Απόλλωνα Πάτρας και Ολυμπιακού τους οποίους καλωσόρισε στη μεγάλη κατηγορία ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. 

Οι Πατρινοί επιστρέφουν στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ μετά από πολλά χρόνια ενώ οι ερυθρόλευκοι θα ξαναπαίξουν στην Basket League ύστερα από τον οικειοθελή κατά κάποιον τρόπο υποβιβασμό τους στην Α2 και την διετή παραμονή τους σε αυτήν.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Στην σημερινή (12/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και τα μέλη έδωσαν συγχαρητήρια και καλωσόρισαν τις ομάδες των Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιακού οι οποίες ανήλθαν από την Α2 και τους εκπροσώπους τους, κ.κ. Αθανασίου, Λεπενιώτη, που παρέστησαν ως παρατηρητές.   

   Στην συνεδρίαση έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί προτάσεων για τροποποιήσεις στους Κανονισμούς και στην Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και για την ημερομηνία έναρξης και ολοκλήρωσης εν όψει της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου στις 21 Ιουλίου, που θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ