Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι Παίχτες-κλειδιά για τους Suns στον 5ο αγώνα!

Deandre Ayton και Chris Paul είναι οι δύο παίχτες κλειδιά για τους Suns απο τους οποίους και θα εξαρτηθεί άν θα κάνουν το 3-2 στη σειρά με τους Bucks τα ξημερώματα ή θα γίνει το πρώτο Break έδρας στους φετινούς τελικούς…

Τόσο ο Αyton όσο και ο Paul ήταν πολύ κακοί στον 4ο αγώνα στη Fiserv Arena αφήνοντας να παλεύει μόνος του ο εκπληκτικός Devin Booker που σταμάτησε στους 42 πόντους!

O πρώτος μεν σκέπασε τις ρακέτες κατεβάζοντας 17 ριμπάουντ και είχε 3 μπλόκ αλλά έμεινε πολύ χαμηλά στους πόντους (μόλις 6 με 3/9 σούτ) ενώ συμμετείχε αρνητικά στη πιο καθοριστική φάση του αγώνα γιατί αντί να φέρει το μάτς στα ίσια δεχτηκε το μπλόκ απο τον Γιάννη με μόλις 1:15 να απομένει για το τέλος στην πιο εντυπωσιακή φάση της βραδιάς! https://athlitikoskosmos.gr/2021/07/15/to-teleio-blok/ .

Ο Chris Paul ήταν σε τραγική βραδιά αφού απο τα πρώτα λεπτά ήταν ουσιαστικά εκτός αγώνα! μόλις 10 πόντοι με άσχημα ποσοστά (5/11 δίποντα 0/2 τρίποντα) και παρά τις 7 ασίστ είχε 5 λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα ένα εξ αυτών δευτερόλεπτα πρίν το τέλος βάζοντας ταφόπλακα στην νίκη της ομάδας του.

Άν δεν πιάσουν μεγάλη απόδοση τα δύο απο τα τρία μεγάλα όπλα των Phoenix Suns και λόγω του σχετικά ρηχού ρόστερ τους το οποίο αποτελείται απο αρκετούς ρολίστες τότε τα πράγματα για αυτούς θα γίνουν πολύ δύσκολα στη πορεία για τον τίτλο!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ