Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά για τον Γιάννη!

Βροχή πέφτουν τα συγχαρητήρια στον Γιάννη -αλλά και τον Θανάση- Αντετοκούνμπο από τα ξημερώματα που ο Greek Freak φόρεσε το δαχτυλίδι του πρωταθλητή του ΝΒΑ.

 

Μέγας εκπρόσωπος του ελληνικού αθλητισμού στο εξωτερικό και με τη βούλα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ και λίγες ώρες με την κατάκτηση του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Χιλιάδες υποστηρικτές των Μιλγουόκι Μπακς που είχαν συγκεντρωθεί μέσα και έξω από το Fiserv Forum για να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας τους μετά από 50 χρόνια, αποθέωσαν τον Έλληνα αθλητή. Και εδώ στην πατρίδα όμως η χαρά όλων μας, επίσημων και ανεπίσημων, είναι πολύ μεγάλη.

Συγχαρητήρια μέσα από τα social media έστειλε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αλλά και πολλοί ελληνικοί σύλλογοι και όχι μόνο από το χώρο του μπάσκετ. Ανάμεσά τους ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε την ικανοποίηση και την περηφάνεια του εκφράζοντας παράλληλα τους απανταχού συμπατριώτες μας:

Η Super League πόσταρε και αυτή τα δικά της συγχαρητήρια:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ