Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χωρίζουν οι δρόμοι τους…

Όπως όλα δείχνουν, δε θα συνεχίσουν μαζί Παναθηναϊκός και Μάριο Χεζόνια. Σύμφωνα με τον ατζέντη του Κροάτη, Κρις Χιλ, ο δυναμικός φόργουορντ έχει καλύτερες προτάσεις από αυτή των «πρασίνων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέθεσαν στον παίκτη επίσημη πρόταση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του παίκτη ζητούσαν συνεχώς νέες προθεσμίες για να απαντήσουν στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Αυτό κορυφώθηκε την Κυριακή (18/7) όταν ο εκπρόσωπος του παίκτη ζήτησε νέα παράταση και έτσι οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης κατάλαβαν ότι θα έπρεπε να εξετάσουν κι άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Βέβαια, τις επόμενες δύο μέρες επιχειρήθηκαν νέες προσεγγίσεις από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να επισημάνουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Χεζόνια είχε επικοινωνία με τον Πρίφτη, ο οποίος του ανέλυσε τον ρόλο του, σε περίπτωση που αποφάσιζε να μείνει την ερχόμενη σεζόν, ενώ τις τελευταίες δύο μέρες ο παίκτης μίλησε και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Στο «πράσινο στρατόπεδο» πίστευαν πως ο πρώην NBAer θα συμφωνήσει με την πρόταση που είχε στα χέρια του από την ομάδα. Όμως, πριν από λίγες ώρες, ο ατζέντης του ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός καλείται να πορευθεί χωρίς τον Κροάτη φόργουορντ, καθώς ο ατζέντης του Χεζόνια, Κρις Χιλ, ενημέρωσε πως ο παίκτης πήρε την απόφασή του, η οποία είναι να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, καθώς όπως τόνισε ο Χιλ «υπάρχουν άλλες, καλύτερες προτάσεις στο τραπέζει για τον Μάριο».

Οι «πράσινοι» προχωρούν πλέον στο Plan B, το οποίο έχει ως πρώτο άξονα την εύρεση ενός πάουερ φόργουορντ στην αγορά, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Οκάρο Ουάιτ. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν πως δεν μπορούν να χάσουν άλλο χρόνο στο μεταγραφικό «παζάρι» και θα αρχίσουν άμεσα τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους τους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ