Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λεφτά + Βέρνερ = Χάαλαντ για την Τσέλσι

Με την απλή μαθηματική εξίσωση στην οποία οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προσθέσουν στα χρήματα που διατίθενται να δώσουν στην Ντόρτμουντ και τον Τίμο Βέρνερ για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, οι “μπλε” του Λονδίνου επιθυμούν να δελεάσουν περισσότερο τους Βεστφαλούς προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Νορβηγό αστέρα.

 

Η πρώτη κίνηση από Στάμφορντ Μπριτζ μεριά έχει γίνει αλλά η πρόταση για την παραχώρηση του Χάαλαντ στην Τσέλσι απορρίφθηκε. Σε αυτή την πρόταση υπήρχαν και τα ονόματα των Χάντσον-Οντόι και Τάμι ‘Ειμπραχαμ με έναν εκ των δύο να συμπεριλαμβάνεται στο “πακέτο” που διατίθονταν να δώσουν οι Άγγλοι μαζί φυσικά με χρηματικό ποσό.

Με τη ρήτρα αποδέσμευσης του Χάαλαντ να είναι στα 75 εκατομμύρια ευρώ, οι “μπλε” επανέρχονται έχοντας στα σχέδιά τους να προτείνουν ως αντάλλαγμα ένα ακόμα πιο “βαρύ” όνομα όπως αυτό του διεθνή Γερμανού επιθετικού Τίμο Βέρνερ. Ο πρώην άσσος της Λειψίας δεν δικαίωσε πλήρως τις προσδοκίες της ομάδας του Τούχελ, παρά τα 12 γκολ και τις 17 ασίστ σε 52 συμμετοχές την περασμένη σεζόν και ο Γερμανός τεχνικός δε θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη ανταλλαγή του με τον Νορβηγό στράικερ.

Από την πλευρά της Ντόρτμουντ πάντως διαρρέεται συνεχώς ότι ο Χάαλαντ δεν πωλείται αυτό το καλοκαίρι, καθώς μετά τον Σάντσο ο σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να χάσει και το έτερο μεγάλο αστέρι του στην ίδια μεταγραφική περίοδο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ