Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Άρη μπορείς να προκριθείς!

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα στις 21:30μ.μ στο Χαριλάου την Αστάνα, για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League. O Άρης καλείται να κάνει τη δεύτερη του ανατροπή τη τελευταία τριετία μετά τη Μόλντε τη σεζόν 2019-2020, όπου παραλίγο να κάνει μία τρομερή ανατροπή κάνοντας το 3-0 στη κανονική διάρκεια του αγώνα, λυγίζοντας τελικά στη παράταση.

Η εικόνα του πρώτου παιχνιδιού δίνει τη δυνατότητα στους “κιτρινόμαυρους” να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να γυρίσουν το εις βάρος του σκορ και να είναι αυτοί που θα καταφέρουν να περάσουν στο τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Σε σχέση με το ματς του Καζακστάν, οι “Θεσσαλονικείς” θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Φαμπιάνο και Σούντγκρεν, ενώ η συμμετοχή των Ματέο Γκαρσία και Μήτρογλου θα κριθεί τη τελευταία στιγμή.

Οι “κίτρινοι” του Βορρά θα έχουν στο πλευρό τους το κόσμο, μετά από 17 μήνες και αυτό σίγουρα τους δίνει μια επιπλέον ώθηση, για το σημερινό δύσκολο παιχνίδι.

Ο Άρης οφείλει (και θα το κάνει) να παλέψει για το κόσμο του που στάθηκε “ασπίδα” στα δύσκολα χρόνια του συλλόγου, αλλά και για τον ίδιο του τον εαυτό που έχει αδικήσει ουκ ολίγες φορές.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άκη Μάντζιου:

Ντένις (τερματοφύλακας), Σάκιτς ( αριστερό μπακ), Δεληζήσης ( στόπερ), Φαμπιάνο (στόπερ), Σούντγκρεν (Δεξί μπακ), Ματίγια ( Αμυντικό χαφ), Σάσα (αμυντικό χαφ), Μαντσίνι ( Δεξί εξτρέμ), Γκάμα (Αριστερό εξτρέμ), Μπερτόγλιο (Επιτελικός μέσος), Μάνος (Επιθετικός).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ