Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παραμένει ο Καφαντάρης

Για μια ακόμη χρονιά ο Νίκος Καφαντάρης δήλωσε παρών στην προσπάθεια της Δραμινής ομάδας.Ο δίμετρος δεξιός ίντερ και η ομάδα βρήκαν λύσεις, ώστε να ενισχύσει απερίσπαστος την ομάδα και την επόμενη περίοδο.Κατά το παρελθόν ο Διεθνής παίκτης έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της HANDBALL PREMIER ενώ ήταν μέλος και των Εθνικών ομάδων Παίδων, Εφήβων και Ανδρών.

 

Τα τελευταία χρόνια ενισχύει τους Δραμινούς με την αγωνιστική του ποιότητα αλλά και το ήθος του.Ο Νίκος Καφαντάρης δήλωσε για την παραμονή του στην ομάδα:

«Η ανανέωση μου με την ομάδα του BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 αποτελεί πλέον μια φυσική συνέχεια για μένα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι κομμάτι αυτού του project που έχει στηθεί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Δράμας με υψηλά αγωνιστικά και οργανωτικά επίπεδα. Η συμμετοχή μας στα play offs και η έξοδος στην Ευρώπη που επιτεύχθηκε πέρυσι κάνει την χρόνια που έρχεται ακόμα πιο γλυκιά αλλά μας γεμίζει δίψα και ευθύνη προκειμένου να ξανά δηλώσουμε παρόν και να πάμε ένα βήμα ακόμα πιο ψηλά την ομάδα! Καλή αρχή σε όλους χωρίς τραυματισμούς».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ