Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ και Τζωρτζίνης μαζί και τη νέα σεζόν

Τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος θα φοράει και τη σεζόν 2021-22 ο Νίκος Τζωρτζίνης όπως ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

 

Νίκος Τζωρτζίνης vol.2 θα μπορούσαμε να πούμε καθώς ο νεαρός (19χρ.) εξτρέμ του ΠΑΟΚ κλήθηκε και πέρασε από τα γραφεία του Α.Σ. για να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Επιβραβεύτηκε με αυτό τον τρόπο για τις πολύ καλές εμφανίσεις του και τη γενικότερη συμβολή του στην εξαιρετική πορεία των ασπρόμαυρων την περασμένη χρονιά.

Η ανακοίνωση του τμήματος χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τζωρτζίνη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Ο ταλαντούχος Έλληνας εξτρέμ, γεννημένος το 2002, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Handball Premier 2020-2021, συμβάλλοντας στην πετυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις. 

Ο Νίκος Τζωρτζίνης ετοιμάζεται να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» για δεύτερη σερί χρονιά, σε μία σεζόν όπου υπάρχει και η πρόκληση της Ευρώπης. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζωρτζίνης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι μία πρόκληση για όλους μας, καθώς θα αγωνιστούμε και στο EHF European Cup. Με σκληρή δουλειά και θέληση, θεωρώ ότι η μάδα θα πετύχει τους στόχους της. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ μία καλή και υγιή σεζόν για όλες τις ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και διακοπές».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ