Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει στα ασπρόμαυρα και ο Νικολαΐδης

Μετά τον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ Απόστολο Παλάσκα που συμφώνησε και θα αγωνίζεται για τον Δικέφαλο και τη νέα σεζόν, ο “υπαρχηγός” Νίκος Νικολαΐδης είναι αυτός που συνέχισε το χορό των ανανεώσεων.

 

Ο σχεδιασμός για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς συνεχίζεται και τα κομμάτια του παζλ του ρόστερ ενώνονται σιγά σιγά. Άλλο ένα προστέθηκε ή καλύτερα διατηρήθηκε σήμερα (7/8) καθώς επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Νίκο Νικολαΐδη για ακόμα μία σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Νικολαΐδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Ο Έλληνας εξτρέμ, συνεχίζει με τα «ασπρόμαυρα» για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν, και ετοιμάζεται για μία χρονιά με υποχρεώσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του, ο Νίκος Νικολαΐδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ για ακόμη μία σεζόν! Οι στόχοι είναι υψηλοί, ενώ φέτος έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την πρόκληση της Ευρώπης, όπου και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία πολύ καλή πορεία. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον Έφορο κ. Δημήτρη Χασεκίδη, καθώς και τον προπονητή μας Πάνο Γούσιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ