Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ανοίγει ο χορός των μεταγραφών για τη Δόξα Ασσήρου

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο προχώρησαν οι υπεύθυνοι μεταγραφών και ανανεώσεων της Δόξας Ασσήρου, καθώς χθες Δευτέρα βρέθηκε στα γραφεία της ομάδος ο 24χρονος κεντρικός επιθετικός Νίκος Μόσχος όπου συμφώνησε σε όλα με την ομάδα αναλύοντας του και το πλάνο για τη νέα χρονιά.

Ο Νίκος Μόσχος ξεκίνησε από τον Εθνικό Λαγυνών ( Ά κατηγορία της Ε.Π.Σ Μακεδονίας ) στα 16 του χρόνια. Στη συνέχεια μεταπίδησε στον Μέγα Αλέξανδρο Βαφειοχωρίου (Α1 Ε.Π.Σ Κιλκίς ). Από εκεί συνέχισε στην ΑΕ Αγίου Γεωργίου ( Ε.Π.Σ Μακεδονίας ). Το ποδοσφαιρικό του ” ταξίδι ” στην Ένωση Μακεδονίας συνεχίστηκε για λογαριασμό του Ιάσων Αυγής, ενώ λίγο αργότερα πήρε μεταγραφή στη Θύελλα Περιστερώνας όπου με την ομάδα πανηγύρισε την άνοδο στην Ά1.
Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν στη Νίκη Ηρακλείου, χωριό από το οποίο και κατάγεται. Με το Ηράκλειο πανηγύρισε άνοδο στην Ά κατηγορία μετά από 22 χρόνια έχοντας αφήσει το στίγμα του στην ομάδα πραγματοποιώντας πολύ καλές σεζόν και έχοντας συνολικά 39 γκολ

 

Σε επικοινωνία που είχαμε μέσω του  ” Αθλητικού Κόσμου ” με τον ποδοσφαιριστή τον ρωτήσαμε κάποια πράγματα και μας ανέφερε τα παρακάτω :

Πως ήρθε η κρούση από τους υπεύθυνους της Δόξας Ασσήρου και πως ανταποκρίθηκες στο ενδιαφέρον τους το οποίο κατέληξε και σε συμφωνία ; 

« Το ενδιαφέρον της Δόξας προς το πρόσωπό μου ξεκίνησε περίπου το 2016, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έτυχε να αγωνιστώ στην ομάδα. Γνωρίζω σχεδόν όλα τα παιδιά από την Άσσηρο όπου και διατηρώ φιλικές σχέσεις με τα παιδιά εκεί. Φέτος είχα αρκετές προτάσεις και ανάμεσα σε αυτές υπήρχαν και ομάδες από τη Γ Εθνική κατηγορία, αλλά προτίμησα να αγωνιστώ για τη Δόξα Ασσήρου πιστεύοντας πως είναι η καλύτερη επιλογή για εμένα. Φέτος είχα μία δύσκολη χρονιά καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσω και το ” χαμό ” του πατέρα μου ».

Μετά και τη διακοπή των Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων για πάνω από ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, πως βλέπεις την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και πιστεύεις πως θα υπάρξουν ουσιαστικές δυσκολίες με την επανέναρξη των Πρωταθλημάτων;

« Φέτος θα είναι μία αρκετά δύσκολη χρονιά καθώς βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά την πολύμηνη αποχή και όπως προείπα για εμένα ένα παραπάνω καθώς έχω να αντιμετωπίσω και την απώλεια του πατέρα μου. Χρειάζομαι κάποιο διάστημα για να βρω τη φόρμα μου αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά όπως άλλωστε και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ». 

Βλέποντας και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου από ομάδες που βρίσκονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ποιο είναι το συναίσθημα που νιώθεις και πιο είναι το προσωπικό σου ταβάνι ; 

« Το ταβάνι μου αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι η Ά1 λόγω και της δουλειάς μου ( ορθοστασία και βάρος). Μέχρι τώρα έχω επικοινωνήσει με 8-9 ομάδες οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για να με εντάξουν στο ρόστερ τους, αλλά πιστεύω πως η Δόξα Ασσήρου μου ταιριάζει περισσότερο τη δεδομένη στιγμή ».  

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ