Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Χάντμπολ ΠΑΟΚ: Ενίσχυση στα εξτρέμ με Γιώργο Δεληζάνο

Την απόκτηση του Γιώργου Δεληζάνου ανακοίνωσε το τμήμα χάντμπολ Ανδρών του ΠΑΟΚ το οποίο συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

 

Μία μέρα μετά την έναρξη της προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ οι ανακοινώσεις για νέα αποκτήματα αλλά και ανανεώσεις παικτών συνεχίζονται. Τελευταίο όνομα στη λίστα της πρώτης κατηγορίας είναι αυτό του Γιώργου Δεληζάνου. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ αγωνίστηκε πέρσι με την ομάδα του Φοίβου Συκεών στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Γιώργο Δεληζάνο, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στις 14/10/1998, ο Γιώργος Δεληζάνος αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και έχει ύψος 175cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φοίβο Συκεών την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, και έκτοτε δεν άλλαξε ομάδα μέχρι και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Με την ομάδα του Φοίβου έχει αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια της Handball Premier, και στου Κυπέλλου Ελλάδος, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές σε νεαρή ηλικία.

Διεθνής τόσο με την Εθνική Εφήβων, όσο και με την Εθνική νέων, της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Δεληζάνος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο, και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Παναγιώτη Γούσιο για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς».

Καλώς ήρθες Γιώργο!

Παράλληλα ο Δικέφαλος ανανέωσε με τους Βασίλη Καβουσανάκη, Αλέξανδρο Αποστόλου, Βασίλη Γιορανίδη, Γιώργο Βελισσαρίου, και με τον νεαρό (18χρ.) Μιλτιάδη Παπαγιώτα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ