Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τα «βάσανα» άρχισαν!

Η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Το παρόν στην πρώτη προπόνηση έδωσε τόσο η διοίκηση όσο και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι είδαν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ο προπονητής Γιώργος Βαζάκας και οι συνεργάτες του άρχισαν λοιπόν τη σκληρή δουλειά προκειμένου οι ερυθρόλευκοι του Βόλου να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Τα κομμάτια του παζλ που πρέπει να συμπληρωθούν στο ρόστερ είναι ακόμα πολλά, επομένως τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση ήταν από το περσινό ρόστερ: οι Ξενοδόχοφ, Κωνσταντίνου, Φιλίποβιτς, Παπακώστας, Κατσούκης, Μπέικος, Πατρώνης, Ενκόα και Βλάχος, οι νεοαποκτηθέντες: Φίλιπ Χάσεκ, Ζοσέφ Εντουάν Ναά, Βέλικο Μπάτροβιτς, Γιώργος Ξύδας, Θοδωρής Βερνάρδος, Nτουάρντε Βαλέντε, Άλκης Μαρκοπουλιώτης, Οκάν Σουλεϊμάν, Παναγιώτης Αρναούτογλου και οι υπό δοκιμήν: Γιάννης Μεσσήνης (αμυντικός χαφ), Ντιαμπί (αμυντικός χαφ), Μπονανέμπα (εξτρέμ), Αντωνόπουλος (αριστερός μπακ), Κυριακίδης (επιθετικό χαφ), Ζντραβκόφσκι (επιθετικό χαφ), Μπουλάτοβιτς (δεξί εξτρέμ). 

Τέλος στις 22 Αυγούστου η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου έχει προγραμματίσει να μεταβεί στο Καρπενήσι για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ