Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Επιστροφή Παπαδημητρίου

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Για μένα ο Σύλλογος είναι μια φαμίλια που γαλουχήθηκα και ανδρώθηκα και ανυπομονώ να φορέσω και πάλι τα πράσινα.

Εύχομαι μια χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο και εμείς από την πλευρά μας θα δείξουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο μπροστά στον κόσμο μας».

 

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο www.pao1908.com, έπειτα από την επιστροφή του στο «τριφύλλι» και την παρακάτω ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

 

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον φουνταριστό Δημήτρη Παπαδημητρίου για το τμήμα πόλο, για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.Σε μια σημαντική ακόμα μεταγραφική κίνησε προχώρησε το τμήμα υδατοσφαίρισης του «τριφυλλιού» που εντάσσει και πάλι στο έμψυχο δυναμικό του τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο 23χρονος φουνταριστός προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και μόνο πέρυσι δεν φόρεσε το σκουφάκι με το «τριφύλλι» και φιλοδοξεί στην επιστροφή του να πάει ο Σύλλογος ακόμα πιο ψηλά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ