Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκλεισε στον Άρη!

Το ταξίδι αστραπή του προέδρου του Άρη στο Λονδίνο και ο διακαής του πόθος με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ολοκληρώθηκαν θετικά, καθώς ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τη Φούλαμ και τον ίδιο τον Καμαρά. Η μεταγραφή του Καμαρά από τη Φούλαμ στον Άρη έκλεισε στα 3.500.000€

Ο 26χρονος επιθετικός Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις – εργομετρικά τεστ και θα υπογράψει το συμβόλαιό του το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών επιλογή που δείχνει πως ήρθε για να μείνει.

Οι άνθρωποι του Άρη ποντάρουν πολλά στις ικανότητες του Καμαρά και βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ικανότατο επιθετικό και γι αυτό το λόγο οι διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ και τον ποδοσφαιριστή κράτησαν κάποιο διάστημα.
Στα θετικά όσον αφορά τον Καμαρά είναι το γεγονός πως δε θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να βρει το ρυθμό του, διότι έχει βγάλει όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία με τη Φούλαμ και αγωνίστηκε έστω και λίγο στην πρεμιέρα του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ