Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεφάλαιο Κούτσιας

Ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του ένα μεγάλο ταλέντο όπως ο Γιώργος Κούτσιας και έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Ολιβέιρα, θα πρέπει να αποφασιστεί πως θα αξιοποιηθεί αυτό το πρότζεκτ.

Η λογική λέει πως ο Λουτσέσκου θα ζητήσει παίκτη που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή με την μορφή δανεισμού, ωστόσο θα πρέπει να δοθεί βάση και στον νεαρό επιθετικό, μιας και είναι από τα κορυφαία ταλέντα στην ηλικία του.

Αυτά τα σενάρια για Πρίγιοβιτς, δεν έχουν ιδιαίτερη βάση, μιας και η λογική του τρίτου μεγάλου συμβολαίου στην επιθετική γραμμή δεν έχει ποδοσφαιρική λογική. Σφιντέρσκι και Ολιβέιρα, έχουν συμβόλαιο εκατομμυρίου, κάτι που σημαίνει πως θα έρθει παίκτης με χαμηλότερες αποδοχές.

Το εύλογο ερώτημα, είναι αν είναι διατεθειμένοι στον ΠΑΟΚ να στηρίξουν τον Κούτσια τα επόμενα χρόνια, όπως έγινε στην περίπτωση Τζόλη. Και βάσει των χρημάτων που έχει δαπανήσει ο Ιβάν Σαββίδης στις ακαδημίες, πρέπει να αξιοποιηθούν και τα πρότζεκτ που βγαίνουν κατά καιρούς.

Ο μόνος κερδισμένος σε αυτή την περίπτωση θα είναι ο ΠΑΟΚ. Δημιουργία εσόδων από δικά του παιδιά, χωρίς να χρειάζεται ενίσχυση από τον μεγαλομέτοχο συνεχώς.

Εξελίξεις θα έχουμε και στην θέση του επιθετικού, αλλά το πιθανότερο σενάριο, είναι να έρθει παίκτης δανεικός χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο, για να μην ακυρώσει τους ήδη υπάρχοντες. Ο Κούτσιας δουλεύει σκληρά, βελτιώνεται, δείχνει να το θέλει πολύ, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει το καρπούζι και το μαχαίρι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ