Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αναμένοντας τον ποδοσφαιρικό χάρτη!

Πλησιάζουμε προς το τέλος του Αυγούστου και ακόμα παραμένει άγνωστο το ποιες τελικά θα είναι οι ομάδες που θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της SL2 με τις αυστηρές οικονομικές προϋποθέσεις για κάθε ΠΑΕ. Ήδη Παναχαϊκή, Ιάλυσος και Σαντορίνη δήλωσαν αδυναμία και ως εκ τούτου θα συμμετέχουν στη Γ’ Εθνική για τη νέα σεζόν.

Απ΄το «παραθυράκι» προσπαθούν να μπουν στη SL2 η Καβάλα και ο Ορφέας Ξάνθης δίνοντας τελευταία στιγμή τα χρήματα της εγγυητικής επιστολής και πλέον περιμένουν την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να δουν αν θα εγκριθεί η αδειοδότησή τους. Επιπλέον ο Πανιώνιος κλήθηκε από την ΕΠΟ ως αντικαταστάτρια ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στη SL2 και ήδη οι κυανέρυθροι κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση πληρώνοντας το παράβολο συμμετοχής και ξεκινώντας την προετοιμασία τους!

Επίσης άγνωστη παραμένει ακόμα και η μορφή του πρωταθλήματος καθώς το μόνο δεδομένο είναι ότι οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους (Βόρειο και Νότιο).

Εν κατακλείδι αρκετές καταστάσεις είναι ακόμα ρευστές και θα υπάρξει αναμονή τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτού το μήνα για να δούμε με ποιον τρόπο θα διαμορφωθεί ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Super League 2 για τη σεζόν 2021-2022.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ