Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η κληρωτίδα «μίλησε»

Ηρακλής και Ιωνικός έμαθαν τους αντιπάλους τους στα προκριματικά για το φετινό FIBA Europe Cup, ενώ στη διοργάνωση θα συμμετάσχει και η ομάδα του Περιστερίου, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Ο Ιωνικός Θα αντιμετωπίσει στον 6ο όμιλο την Αντβέρπ, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μια εκ των Μονς -Λέιντεν που θα έρθει ως ηττημένη από τα προκριματικά του BCL.

Ο Ηρακλής ξεκινά στα προκριματικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει στη Β’ φάση την Ακαντέμικ Πλόβντιβ, ενώ αν προκριθεί θα παίξει με τη νικήτρια του Ντνίπρο – Σόποτ.Εάν περάσει και από αυτόν τον προκριματικό, μπαίνει στον 5ο όμιλο όπου βρίσκονται η  Μπασακσεχίρ, η Μόρναρ Μπαρ και μια από τις Τσμόκι Μινσκ, Μονς, Λέιντεν που έρχονται από τα προκριματικά του Basketball Champions League.

Όσο για το Περιστέρι, όπως προαναφέραμε, αν αποκλειστεί από το BCL θα είναι στον 7o όμιλο του FIBA Europe Cup, με αντιπάλους τη Κράιλσχαϊμ και 2 ομάδες που θα έρθουν επίσης ως ηττημένες από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Οι οκτώ όμιλοι του FIBA EUROPE CUP:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ