Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το ρίσκο της μη ενίσχυσης

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη, δίνει την Ευρωπαϊκή του μάχη με φόντο την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference, έχοντας πάρει το μεγάλο ρίσκο να μην ενισχυθεί σε κομβικές θέσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στην παλιά φουρνιά, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να του βγαίνει αυτή η επιλογή στον βαθμό που θα ήθελε. Η ένταση και η ταχύτητα, λείπουν σαν στοιχεία από το σύνολο, ενώ και η αμυντική γραμμή του Δικεφάλου στο παιχνίδι με την Ριέκα, αποτελούταν από Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, οι οποίοι έχουν προχωρημένη ηλικία, ενώ σε συνδυασμό της απώλειας της έντασης, ενδεχομένως τα προβλήματα την Πέμπτη να είναι περισσότερα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο ότι θα ενισχυθεί. Ωστόσο, αυτή η καθυστέρηση, να του αποφέρει δυσκολίες για την πρόκριση. Μετά το 1-1 της Τούμπας, ο Δικέφαλος του Βορρά, τα παίζει όλα για όλα την Πέμπτη. Η Ευρωπαϊκή πρόκριση, ήταν στα θέλω του Λουτσέσκου, ωστόσο με την μέχρι στιγμής εικόνα, είμαι ορατό και το ενδεχόμενο αποκλεισμού.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν γίνεται να είναι τόσο άστοχος στην τελική προσπάθεια, όμως η Ριέκα θα πιέσει περισσότερο αυτή την φορά και θα απειλήσει περισσότερες φορές σε σύγκριση με το παιχνίδι της Τούμπας. Έμφαση και προσοχή πρέπει να δοθεί στην αμυντική μετάβαση, για να κλείσουν γρήγορα οι χώροι και να μην βρεθούν οι ασπρόμαυροι προ εκπλήξεως.

Η μεγαλύτερη μάχη μέχρι την επόμενη είναι αυτή της Πέμπτης και η προσοχή θα πρέπει να να δοθεί στα σημεία που η ομάδα έχει τις αδυναμίες της, για να κάνει την δουλειά, να προκριθεί κι έπειτα όλα να πάρουν τον δρόμο τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ