Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήρθε ο Άκπομ για ιατρικά και υπογραφές! (Video)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ (24/8) ο Τσούμπα Άκπομ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

 

“Επαναπατρίζεται” όπως ο ίδιος δήλωσε (“Επέστρεψα σπίτι”) ο Τσούμπα Άκπομ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Χαρούμενος για την επιστροφή του μετά από ένα χρόνο στην Τούμπα δήλωσε ο Άγγλος φορ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και έτοιμος να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Οι τρεις πλευρές, ΠΑΟΚ-Μίντλεσμπρο-Άκπομ, τα είχαν βρει σε όλα και ο “γάμος” ήταν θέμα χρόνου. Έτσι φαίνεται και να γίνεται καθώς ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το δανεισμό του στον Δικέφαλο για ένα χρόνο με δυνατότητα αγοράς του στο τέλος της σεζόν.

Όλα λοιπόν συνηγορούν στο να ξαναδούμε δίδυμο επιθετικών Σφιντέρσκι-Άκπομ με τη γραμμή κρούσης των ασπρόμαυρων να ενισχύεται με τον άτυχο Ολιβέιρα όταν ο Πορτογάλος αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό του και επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ