Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τρελά πεντάλεπτα και ομίλους (Video)

Μια καθαρή ισοπαλία 2-2 ,έφερε ο Ολυμπιακός μες στην Σλοβακία.

Ύστερα από το 3-0, όπου επικράτησε ο Ολυμπιακός μες στο Φάληρο, ήθελε να πάει στην Σλοβακία με άρωμα ομίλων.

 

Στο 1ο μέρος ,ο Ολυμπιακός πίεζε πολύ την Slovan Bratislava,αλλά και αυτή δεν πήγαινε πίσω . Η ανησυχία για το τέρμα του Vaclik ,ήρθε μόλις στο 21′ με έναν παίκτη της Slovan ,πήγε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι, αλλά ο Vaclik ήταν εκεί. Μετά ,από αυτό το σουτ , οι δυο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν η μια την άλλη. Όσο περνούσε η ώρα και γκολ δεν βλέπατε τον ορίζοντα ,ο pistorelo ξαναχτύπησε αυτή τη φορά ,με κεφαλιά ,στο 33’λεπτό. Μετά ,από 8’λπετά ,ο Henty ισοφάρισε με ένα εξαιρετικό τετ-α-τετ ,με ασίστ του Ζμρχαλ.

Μπαίνοντας ,στο δεύτερο ημίχρονο ,ο Ολυμπιακός μπορεί να ήταν λυτρωμένος ,αλλά δεν ήθελε να το δείξει και να χαλαρώσουν για να κάνουν το έργο της Slovan  πιο εύκολο. Οπότε, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ ανεβασμένος ,και, έτσι έκανε το 1-2 ,στο 51’λεπτό ,με τον Mady Camara. Μετά από το 1-2,οι γηπεδούχοι τρελάθηκαν και έψαχναν επειγόντως το θαύμα για να τους στείλει στους ομίλους ,αλλά η μοίρα δεν ήταν με το μέρος της .

Μετά ,από κάποια λεπτά ,γύρω στο 11’λέπτο ,ο Μποζίκοφ πλάσαρε στον Γκριν ,και έκαναν το 2-2. Ο Ολυμπιακός ,μετά από αυτό το γκολ άρχισε να πιέζει την άμυνα και την επίθεση, και ,παραλίγο να έκαναν 2-3.

Όσο κυλούσε ,η ώρα και βλέπαμε τις δύο ομάδες να πιέζουν η μία την άλλη, και χωρίς goal για κανέναν .

Ο  χρόνος δεν ήταν με κανενός το μέρος ,αλλά πολλοί νόμιζαν ότι ήταν για την ομάδα του Πειραιά και άλλοι για την Slovan ,οπότε το ματς έληξε 2-2 ,και πέρασε ο Ολυμπιακός με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη 3-0 ,και με συγκεντρωτικά αποτελέσματα (2-5).

Οι συνθέσεις των  δύο ομάδων είναι :

Ολυμπιακός(Pedro Martins):Vaclik,Cisse,Σωκράτης ,Oleg ,Lala,Camara Mady(36’Μπουχαλάκης) ,M’Villa(72’Κούντε),Camara Aguibou,Valbuena(60′ Lopez),Onyekuru(72’Hassan),El Arabi(72′ Βρουσάι)

Slovan Bratislava(Γιαν Κόζακ):Χοβάν, Πάουστεκ (85′ Κρίζαν), Κάσια, Μποζίκοφ ,Ντε Μάρκο Μορλάκι ,Κανκάβα ,Τσάβιρτς (67′ Καμπς)  ,Βάις,Ζμρχαλ ,Γριν(85′ Χρντσαρ) ,Χέντι (79’Ντράζιτς)

 

Καλή Επιτυχία στο ταξίδι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ