Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα γκέλα για τη «Γηραιά Κυρία» (Video)

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τη Γιουβέντους (ύστερα από το 2-2 με την Ουντινέζε) που δεν καταφέρνει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στο Καμπιονάτο, με την Έμπολι να την σοκάρει μέσα στο σπίτι της (0-1) με σκόρερ τον Μανκούζο (21′), ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Βόιτσεχ Σέσνι.

 

Χωρίς τον Κριστιάνο πια στην ομάδα και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της, η Γιούβε παρότι πίεσε αρκετά δεν έκανε τις μεγάλες φάσεις στο ματς, παρότι ο Αλέγκρι έβαλε στο 2ο ημίχρονο Μοράτα, Μπερναρντέσκι, Λοκατέλι & Κουλουσέφσκι για να της δώσει ώθηση στην επίθεση.Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν στην εστία τους και πανηγύρισαν το πρώτο και συγχρόνως ένα σπουδαίο τρίποντο στην Σέριε Α.

 

Γιουβέντους: Σέζνι, Κουαδράδο (82′ Ντε Σίλιο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Μπεντανκούρ (66′ Λοκατέλι), Ντανίλο, Ραμπιό (55′ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι (46′ Μοράτα) Ντιμπάλα, Κιέζα (66′ Κουλουσέφσκι).

Έμπολι: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ισμαΐλι, Λουπέρτο, Μαρκίτσα, Χάας, Ρίτσι, Μπαντινέλι (80′ Ζουρκόβσκι), Μπαϊράμι (70′ Στούλακ), Μανκούζο (73′ Πιναμόντι), Κουτρόνε (80′ Χέντερσον).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ