Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φιλική ισοπαλία Παναθηναϊκού και Αστέρα Τρίπολης

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης με σκορ 1-1 στο χθεσινοβραδινό φιλικό που έγινε στη Λεωφόρο.

 

Μακριά από τη νίκη για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, το όγδοο συνεχόμενο, έμεινε ο Παναθηναϊκός που παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Αστέρα Τρίπολης στο “Απόστολος Νικολαΐδης” της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν και πάλι να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, την οποία παραβίασε ο Μπενίτο με κεφαλιά στο 40′ ισοφαρίζοντας το γκολ που είχε πετύχει νωρίτερα στο 18′ ο Καρλίτος μετά από πάσα του Ιωαννίδη. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πετύχει την πρώτη του νίκη σε φιλικό αλλά ο Μακέντα στο 68′ και ο Καμπετσής στο 74′ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και το ισόπαλο αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Τάσο Χατζηγιοβάνη τιμωρώντας τον για το επεισόδιο που είχε με τον Βιγιαφάνιες στην προπόνηση της Πέμπτης ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό έκανε ο νεοφερμένος Σουηδός μέσος Ραμόν Λούντκβιστ ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 63′ στη θέση του Μπουζούκη.

Παναθηναϊκός: Διούδης (46′ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (46′ Σάντσες), Χουάνκαρ, Βέλεθ (65′ Πούγγουρας), Σάρλια, Ρούμπεν (79′ Κουρμπέλης), Μαουρίσιο (46′ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (63′ Λούντκβιστ), Ενγκμπακοτό (58′ Καμπετσής), Καρλίτος (76′ Χατζηθεοδωρίδης), Ιωαννίδης (46′ Μακέντα).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής (46′ Παπαδόπουλος), Καρμόνα, Τασουλής (46′ Άλβαρες), Αντζουλάς (46′ Καστάνιο), Χριστόπουλος (46′ Ατιένθα), Ιγκλέσιας (46′ Βαλιέντε), Σανταφέ (46′ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (46′ Ριέρα), Ρέγκις, Τιλίκα (46′ Καπίγια), Ασιέρ Μπενίτο (46′ Μπαράλες).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ