Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέος προπονητής για τη Δόξα Ασσήρου

” Αλλαγή Σελίδας ” για τη Δόξα Ασσήρου όσον αφορά τον προπονητή 

 

Μετά την ξαφνική(?) φυγή του προπονητή Μάκη Δανδίκα από τον πάγκο της Δόξας Ασσήρου, οι ιθύνοντες της ομάδας ” έτρεξαν ” άμεσα το θέμα του προπονητή και βρήκαν τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
Τα κλειδιά της ομάδας ” ανήκουν πλέον στον προπονητή κ. Παγώνη Γιάννη ο οποίος σήμερα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με τη Δόξα Ασσήρου. Στην πρώτη του προπόνηση με τους ” ασπρόμαυρους ” ο κ. Παγώνης συστήθηκε στους παίκτες του λέγοντάς τους το πλάνο που θα ακολουθήσουν μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και στη συνέχεια έπιασε αμέσως δουλειά.

Να θυμίσουμε πως ο Παγώνης Γιάννης είχε περάσει και παλαιότερα από τον πάγκο της Δόξας Ασσήρου με απόλυτη επιτυχία τη σεζόν 2007-2008 όπου και πανηγύρισαν την ιστορική άνοδο της ομάδας στην τότε Δ Εθνική κατηγορία. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία μεταξύ άλλων στον Ηρακλή Κ20, στον ΑΣ Μετεώρωνστον Παύλο Μελλά, στην ΑΠΕ Λαγκαδά και στον Εθνικό Σοχού.

Ένας επιτυχημένος και έμπειρος προπονητής όπως είναι ο Γιάννης Παγώνης που θα φέρει νέα πνοή στην Άσσηρο και θα βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους φετινούς της στόχους.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ