Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Που είναι ικανός να φτάσει;

Έχοντας μία πρώτη εικόνα από τον νέο ΠΑΟΚ, ο μέσος φίλαθλος της ομάδας, αναρωτιέται που είναι ικανός να φτάσει κατά την διάρκεια της σεζόν, χωρίς εξαιρετικά ποιοτική ενίσχυση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εστιάζει υπερβολικά πολύ στην αυτοπεποίθηση των παικτών του, προσπαθώντας να τους κάνει να νιώσουν καλά για να βγάλουν τις πραγματικές τους δυνατότητες, στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα ξεκινούν από τον προπονητή. Τώρα, στις τάξεις των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία δυσαρέσκεια και προβληματισμός, για τον τρόπο που κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, πλέον αυτό μένει πίσω για την ώρα.

Πρέπει να στηριχτούν αυτοί που είναι εδώ. Ναι να κρίνουμε τα λάθη, ναι να πούμε την άποψη μας, αλλά ας στηρίξουμε άπαντες την προσπάθεια. Κανένας στόχος δεν χάθηκε πριν καν ξεκινήσει. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και αργά ή γρήγορα θα φανεί εάν είναι ικανή να κυνηγήσει τους στόχους της.

Ο πήχης είναι ανεβασμένος, ωστόσο ο Λουτσέσκου, στην πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ απέδειξε τι μπορεί να κάνει και κέρδισε τον κόσμο των ασπρόμαυρων, οι οποίοι στην αρχή τον υποδέχτηκαν με επιφύλαξη. Τώρα όμως, υπάρχει μία ” μουρμούρα” προς τους ποδοσφαιριστές. Ο στόχος, είναι να δουλεύει σκληρά το σύνολο, να παίρνει τα αποτελέσματα και βήμα βήμα, να πάει μέχρι τέλους στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στο σκέλος Ευρώπη, ο όμιλος δεν είναι απαγορευτικός για να πούμε ότι δεν μπορεί να προκριθεί. Όλα αυτά έρχονται να κουμπώσουν στις δηλώσεις του Λουτσέσκου όταν ήρθε ξανά στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας πως η ομάδα πάει για το πρωτάθλημα. Θα τα καταφέρει; Θα μιλήσει ο χρόνος.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ