Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δικός της ο Μπότας!

Ποιος είπε πως μόνο στο ποδόσφαιρο & στο μπάσκετ γίνονται μεταγραφές; Υπάρχουν και στη Formula 1 μετακινήσεις αθλητών και μία τέτοια ανακοίνωσε η Alfa Romeo, αφού πρόσθεσε στην ομάδα της τον Φινλανδό, Βάλτερι Μπότας, ο οποίος εγκαταλείπει μετά από 5 χρόνια την Mercedes.

 

Ο Μπότας αναμένεται τη νέα σεζόν να καλύψει το κενό του συμπατριώτη του Κίμι Ραϊκόνεν στην Ιταλική ομάδα, καθώς ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari το 2007 ανακοίνωσε το τέλος της σπουδαίας καριέρας του.

 

Ο 32χρονος οδηγός, ο οποίος στο χθεσινό Γκραν Πρι της Ολλανδίας τερμάτισε 3ος, φάνηκε αρκετά χαρούμενος για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του, τονίζοντας:

«Ένα νέο κεφάλαιο στην αγωνιστική μου καριέρα ανοίγει. Απολαμβάνω την ευκαιρία που μου δόθηκε να βοηθήσω την ομάδα, να είμαι ένας από τους οδηγούς της.Ειδικά τώρα με τους νέους κανονισμούς από το 2022 που δίνουν στην ομάδα την ευκαιρία να κάνει ένα άλμα στην απόδοσή της.

Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η ομάδα και ανυπομονώ να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους.Είμαι τόσο πεινασμένος όσο ποτέ να αγωνιστώ για καλά αποτελέσματα και, όταν έρθει η ώρα, για νίκες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ