Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διαστημική πρεμιέρα! (Video)

Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στην έναρξη της νέας Σούπερ Λιγκ, αφού συνέτριψε τον Απόλλων Σμύρνης με 4-0 στη Λεωφόρο.

 

Το «τριφύλλι» έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και γέμισε αισιοδοξία στον κόσμο του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς είδε έναν φοβερό Ματέους Βιτάλ να τον οδηγεί και έναν αποτελεσματικό Καρλίτος να σκοράρει με ευκολία δύο φορές.Το 1-0 έκανε ο Μαουρίσιο ακριβώς στο μισάωρο του αγώνα, για να έρθει ο Κάρλος Ντανιέλ Λόπεθ Ουέσκα (Καρλίτος) να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας του στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την «ελαφρά ταξιαρχία», όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο έπειτα την αποβολή του Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 54ο λεπτό… και από κει και πέρα το σύνολο του Γιάννη Πετράκη δέχτηκε ακόμα 2 γκολ, από τον Καρλίτος στο 73′ και μία «οβίδα» από τον Αλεξανδρόπουλο για το 4-0 (83′).

 

Επόμενος αγώνας για τους «πράσινους» θα είναι εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (18/09, 20:30), ενώ ο Απόλλων θα φιλοξενήσει τον Βόλο (19/09, 16:00).

 

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (46′ Αλεξανδρόπουλος) Αϊτόρ (65′ Χατζηγιοβάνης), Λούντκβιστ (46′ Ιωαννίδης) Βιτάλ (74′ Παλάσιος), Καρλίτος.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Σλίβκα (Ματέι) Φατιόν, Τουτουαρίμα, Κάστρο, Τσιλούλης (65′ Πάρα) Σαχλί (55′ Παμπλίδης), Ντάουντα (64′ Ιωαννίδης). 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ