Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κανονικά οι Λατινοαμερικάνοι στους αγώνες της Premier League

Κανονικά θα μπορούν να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από χώρες της Λατινικής Αμερικής στην 4η αγωνιστική που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (11-12-13/9) σύμφωνα με νεότερη απόφαση της FIFA.

 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχε αποφασίσει να επιβάλει ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε αγώνες για 5 ημέρες στους Λατινοαμερικάνους παίκτες της Premier League, επειδή οι σύλλογοί τους δεν τους επέτρεψαν να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες στα πρόσφατα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Αυτή την απόφασή της όμως η FIFA δεν την έκανε πράξη τελικά μετά και από συζητήσεις που είχε με τις Ομοσπονδίες των χωρών της Λατινικής Αμερικής από τις οποίες προέρχονται οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Έτσι οι ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος που έχουν στη σύνθεσή τους Λατινοαμερικάνους παίκτες θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν κανονικά.

Οι παίκτες για τους οποίους γίνεται ο λόγος είναι οι εξής:

Άλισον, Φαμπίνιο και Φιρμίνιο (Βραζιλία, Λίβερπουλ), Γκάμπριελ Ζεσούς και Έντερσον (Βραζιλία, Μάντσεστερ Σίτι), Τιάγκο Σίλβα (Βραζιλία, Τσέλσι), Ραφίνια (Βραζιλία, Λιντς), Αλμιρόν (Παραγουάη, Νιουκαστλ), Χιμένεθ (Μεξικό, Γουλβς) και Σιεράλτα (Χιλή, Γουότφορντ).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ