Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν αρκεί ένας Κριστιάνο… (Video)

Γκολ… νούμερο 136 στο Τσάμπιονς Λιγκ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά αυτή τη φορά συνοδεύτηκε με ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1), από τη Γιάνγκ Μπόις στη Βέρνη.

 

Μέχρι να δεχθεί την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπισάκα (35′), η Αγγλική ομάδα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθώς και το προβάδισμα από νωρίς (13′) με ωραίο πλασέ του Ρονάλντο, ύστερα από εκπληκτική ασίστ του συμπατριώτη του Μπρούνο Φερνάντες.Από κει και πέρα όπως ήταν λογικό, οι Ελβετοί πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με κάθετες μπαλιές, εκμεταλλευόμενοι και την αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση των «κόκκινων διάβολων».

 

Στην πρώτη καλή τους ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο (66′), κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με τον Καμερουνέζο Νγκαμαλέ, έπειτα από σέντρα του Χεφτί.

Τα νεαρά αγόρια πίεσαν για δεύτερο γκολ που θα τους έδινε τη μεγάλη νίκη απέναντι στο φαβορί του ομίλου και το βρήκαν με τον Αμερικανό Σιμπατσέ στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5′) ύστερα από λάθος γύρισμα του Λίνγκαρντ… κάνοντας ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στους φετινούς ομίλους του Champions League.

 

Επόμενος αγώνας των Ελβετών στην Ιταλία με την Αταλάντα (29/09 – 19:45), ενώ η Γιουνάιτεντ θα υποδεχτεί στο Ολντ Τράφορντ την περσινή κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Βιγιαρεάλ (29/09 – 22:00).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ