Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League με δυνατές στοιχηματικές αποδόσεις!

Ξεκίνημα απόψε για τους ομίλους του Champions League σε μία χρονιά η οποία δείχνει πως θα είναι εντυπωσιακή. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει ώστε να προσφέρει θέαμα και μεγάλες ποδοσφαιρικές βραδιές σε όλους τους φιλάθλους της στρογγυλής θεάς. Για ακόμα μία φορά ο Αθλητικός Κόσμος είναι εδώ ώστε να αναλύσει τα βραδινά ματς και να σας προσφέρει επιλογές που θα σας “στείλουν στο ταμείο”.

Αξίζει να ξεκινήσουμε από το μεγάλο ματς της βραδιάς που δεν είναι άλλο από το Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου. Πρόκειται για ένα ματς με δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Η Μπάγερν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πράγμα που φαίνεται και από το παιχνίδι μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων όπου συνέτριψε την Λειψία 4-1 εκτός έδρας. Απόψε, θα παραταχθεί στο γήπεδο του Camp Nou με όλα της τα αστέρια (πλην του Γκνάμπρι) απέναντι σε μία Μπαρτσελόνα η οποία έχει σοβαρές απουσίες όπως του Αγουέρο, του Ντεμπελέ, του Μπρέιθγουειτ και του Ντεστ ενώ μην ξεχνάμε πως η αποχώρηση του Μέσι έχει φέρει την ομάδα σε μία περίοδο αναπροσαρμογής. Όλα αυτά οδηγούν σε επικράτηση των Γερμανών όπου υπάρχει αξία στις στοιχηματικές εταιρίες καθώς το διπλό προσφέρεται κοντά σε απόδοση 2.00.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Δυναμό Κιέβου αντιμετωπίζει την Μπενφίκα. Οι δύο αυτές ομάδες δύσκολα θα μπορέσουν να κοντράρουν τα μεγαθήρια Μπαρτσελόνα και Μπάγερν και έτσι φτάνουμε στο συμπέρασμα πως θα παλέψουν για την θέση που οδηγεί στο Europa League. Μιλάμε για τις δύο ομάδες που έχουν την καλύτερη επίθεση στα πρωταθλήματα τους, παρόλα αυτά περιμένω ένα παιχνίδι που δεν θα ρισκάρει ούτε ο προπονητής της Διναμό Μιρτσέα Λουτσέσκου ούτε ο Ζεζούς της Μπενφίκα. Η ισοπαλία είναι ρίσκο όμως προσφέρεται σε απόδοση άνω των 3 μονάδων. Για τους πιο συντηρητικούς το goal/goal είναι μία επιλογή και βρίσκεται στο 1.90.

Συνεχίζουμε με το Τσέλσι-Ζενίτ. Οι Λονδρέζοι έχουν ξεκινήσει την σεζόν το ίδιο εντυπωσιακά που την έκλεισαν πέρσι. Έχουν κατακτήσει το UEFA Super Cup ενώ βρίσκονται στην πρώτη θέση του Αγγλικού Πρωταθλήματος. Στο Champions Leauge θέλει από νωρίς να πάρει κεφάλι στον όμιλο της, θα μονομαχήσει με την Γιουβέντους για την 1η θέση την ίδια στιγμή που Μάλμε και Ζενίτ θα προσπαθήσουν να καταβάλλουν την 3η θέση ώστε να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Η ομάδα του Τούχελ σε διαστήμα δύο εβδομάδων δίνει 5 ματς και τα τρία από αυτά είναι με Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτυ για το πρωτάθλημα και Γιουβέντους για την Ευρώπη. Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την Ζενίτ και για αυτούς τους λόγους προτείνω 1 και U3.5 που προσφέρεται στο 2.00.

Κλείνοντας ειδική αναφορά αξίζει στο Γιουνγκ Μπόις-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League μέτα την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε. Δύσκολο να μην βρει δίχτυα και η επιστροφή του στα αστέρια με την κόκκινη φανέλα να μην συνδυαστεί με νίκη. Από την άλλη η Γιουνγκ Μπόις είναι μία ομάδα η οποία χαρακτηρίζεται από το επιθετικό στυλ παιχνιδιού της και δεν αποκλείεται να βρει δίχτυα στην σημερινή αναμέτρηση. Κρατάμε λοιπόν το anytime Ρονάλντο σε απόδοση 1.70 ενώ το 2 και goal/goal προσφέρεται στο 2.80. Αξία βέβαια υπάρχει και στο 2 και Ο2.5 που δίνει 1.90

Οι επιλογές μου: 

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 2

Δυναμό Κιέβου-Μπενφίκα G/G (X)

Τσέλσι-Ζενίτ 1 και U3.5

Γιουνγκ Μπόιζ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 και G/G (Anytime Ronaldo)

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ