Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στη Δόξα Ασσήρου ο Ηλίας Μάρκου

Μία ακόμη πολύ σημαντική κίνηση πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες της Δόξας Ασσήρου όσον αφορά το ρόστερ της ερχόμενης χρονιάς. Ο 19χρονος κεντρικός μέσος Ηλίας Μάρκου τη φετινή χρονιά θα αγωνίζεται με τους ” ασπρόμαυρους ” και θα συνεργαστεί και πάλι με τον κ.Παγώνη μετά την περσινή τους συνεργασία στον Εθνικό Σοχού.

Ο Ηλίας Μάρκου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Μακεδονικού. Στη συνέχεια μεταπήδησε στις ακαδημίες της ΑΠΕ Λαγκαδά, όπου τη σεζόν 2016-2017 έφτασε μέχρι τον τελικό Ε.Π.Σ.Μ με την ΑΠΕΛ Κ15. Την επόμεχη χρονιά ώντας μόλις στα 16 του χρόνια κλήθηκε στο ανδρικό τμήμα της ΑΠΕΛ στη Γ Εθνική όπου ποαρέμεινε μέχρι και το 2019. Έπειτα πήρε μεταγραφή για την Ξάνθη Κ19 μένοντας εκεί για μία χρονιά, καθώς πέρσι γύρισε και πάλι στη Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα για λογαριασμό του Εθνικού Σοχού στη Γ Εθνική υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Παγώνη.

Ο Ηλίας Μάρκου δείχνει πιο όριμος και έτοιμος να βοηθήσει τη Δόξα Ασσήρου να πετύχει τους στόχους της και περιμένουμε να τον δούμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας το ερχόμενο Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ξυλούπολης για το θεσμό του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Μ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ