Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με το δεξί στην πρεμιέρα! (Video)

Ξέχασε ήδη την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος εμφανιστήκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο.  Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν επιθετικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και σκόραραν πρώτοι κοντά στο ημίωρο, αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Η Αντβερπ είχε καλές στιγμές κυρίως με τον Σαμάτα αλλά όχι μια μεγάλη απειλή στο 50’λέπτο. Μετά από αυτή την απειλή, οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Killer ElArabi στο 52′ και αυτή τη φορά μέτρησε κανονικά.  Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός έκανε επιθέσεις για δεύτερο τέρμα χωρίς καμία επιτυχία. 

 Από το 70′ έως το 83′ η Αντβέρπ πήρε την κατοχή δημιούργησε χώρους και φάσεις και σκόραρε με τον Σαμάτα στο 74′, ενώ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Σαμάτα στο 81′ και με τον Μπένσον στο 84′. Μετά από 3′ λεπτά, ο Μάριος Βρουσάι έκανε υπερπροσπάθεια και κράτησε την μπάλα εντός γηπέδου, και  έτσι έδωσε στον Ρεάμπτσιουκ που έβαλε το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό και έτσι έληξε το ματς 2-1.

Βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού:

  1. Ολυμπιακός   3
  2. Φενέρμπαχτσε   1
  3. Αϊντραχτ Φρ.  1
  4. Αντβέρπ   1

Επόμενη Αγωνιστική (30/09)

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Αντβέρπ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά (76΄ Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (Κουντέ), Αγκιμπού Καμαρά (81΄ Βρουσάι), Ονιεκούρου (81΄ Τικίνιο), Ελ Αραμπί (88΄ Μπα).

Αντβέρπ (Μπράιν Ρίσκε): Μπουτέζ, Μπατάιγ, Ντε Λάετ, Αλμέιδα, Μπούτα, Βερστράετε, Ναϊνγκολάν (67΄ Γκέρκενς), Φίσερ, Σαμάτα, Μιγιόσι (67΄ Μπένσον), Φρέι (79΄ Εγκεστάιν).

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ