Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αρχηγού παρόντος… (Video)

Αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω λέει το ρητό και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ με την αύρα του Βιεϊρίνια να τον ακολουθεί ακόμα και τώρα στα σχεδόν 36 του, πέρασε με 0-1 από το “Θ. Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις και γενικά αργό ρυθμό ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε, τους πρώτους του 3 βαθμούς στη Super League 1 της σεζόν 2021-22 με εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 26′. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μπίσεσβαρ όταν ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κανελλόπουλο. Νωρίτερα, είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 2′ όταν το καλό σουτ του Μιτρίτσα απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος. Ο Αστέρας απάντησε με κεφαλιά του Σίτο που πέρασε άουτ στο 26′.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, κάτι που βόλευε τους ασπρόμαυρους. Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και ήταν επικίνδυνοι με τους Ρεγκίς, Βαλιέντε και Μπαράλες αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα και είχε σωτήριες επεμβάσεις. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τελικό τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μανούχου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πηγαίνει την Τετάρτη (22/9) στο Αγρίνιο για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της σε διάστημα τριών ημερών.

Καλύτερος και… με διαφορά για τους νικητές ο “κέρβερος” Πασχαλάκης που όποτε χρειάστηκε έδειξε την ικανότητα και τα αντανακλαστικά του.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα (66′ Γκαρσία), Άλβαρεζ (81′ Τασουλής), Ατιένζα, Καστάνιο, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (66′ Σανταφέ), Κρέσπι, Σίτο (66′ Γκόμεζ), Καπίγια (81′ Μπενίτο), Μπαράλες. Αναπληρωματικοί: Τσιφτσής, Αντζουλάς, Μπενίτο, Χριστόπουλος, Γκαρσία, Γκόμεζ, Σανταφέ, Σόνι, Τασουλής

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Βιεϊρίνια (52′ Σοάρες), Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Σβαμπ (71′ Εσίτι), Κούρτιτς, Μουργκ (78′ Ζίβκοβιτς), Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα (78′ Ντόουγκλας), Σφιντέρσκι (78′ Άκπομ). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μιχάι, Εσίτι, Ντόουγκλας, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Κούτσιας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ