Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πιο εύστοχος και καλύτερος ο Βόλος!

Απόλλων Σμύρνης-ΝΠΣ Βόλος 1-3

Δυναμικά άρχισε το ματς για τους φιλοξενούμενους του Βόλου, καθώς μόλις στο 4’ ο Πάολο Φερνάντες με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έξω απ΄την περιοχή νίκησε τον Βέρχουλστ γράφοντας το 0-1. Μετά το πρώτο σοκ οι παίκτες του Απόλλωνα πήραν την κατοχή της μπάλας, έχοντας όμως μια φλύαρη υπεροχή και ουσιαστικά η μοναδική καλή φάση ήταν στο 12’ όταν το σουτ του Ντάουντα από πλάγια θέση αποκρούστηκε απ’τον Κλέιμαν!

Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και πάλι για τον Βόλο! Στο 49’ ο Φαν Βέερτ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2 ενώ το τρίτο «χτύπημα» ήρθε στο 63’ με τον Μπαρτόλο να κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια και να σκοράρει για το 0-3! Άμεσα στο 65’ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά μείωσε το σκορ για τον Απόλλωνα, αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν περαιτέρω.

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα, Παπαγεωργίου, Σλίβκα, Κάστρο, Παμλίδης, Σάχλι, Ντάουντα.

Βόλος (Γ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ