Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

CR7, Λίνγκαρντ και τελικά… Ντε Χέα! (Video)

Ακόμα ένα γκολ για τον CR7, ακόμα μία σημαντική νίκη για τη Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά στο Λονδίνο κόντρα στην εξαιρετική ομάδα της Γουέστ Χαμ.

Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Πορτογάλου σε 3 ματς με τους «κόκκινους διάβολους» και αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, η οποία την φέρνει στην κορυφή με 13 βαθμούς, παρέα… με τη Λίβερπουλ.

 

Σε ένα απ’ τα πιο συγκλονιστικά ματς μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League, είχαμε «ήρωες» και έναν μοιραίο.Ο Τζέσι Λίνγκαρντ από μοιραίος στο ματς με την Γιάνγκ Μπόις μεσοβδόμαδα, έγινε «ωραίος» με τη γκολάρα στο 89′ (πλήγωσε την ομάδα που αγωνιζόταν πέρσι για 6 μήνες), αλλά το ματς δεν τελείωσε εκεί καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 93 που ανέλαβε να εκτελέσει ο Νομπλ, ο οποίος πέρασε αλλαγή στον αγώνα μόνο και μόνο για την εκτέλεση της «εσχάτης των ποινών».

Ο Νταβίντ Ντε Χέα όμως κράτησε το τρίποντο (1-2) για το σύνολο του Σόλτσκιερ με εκπληκτική απόκρουση (απέκρουσε πέναλτι μετά από 40 αποτυχημένες προσπάθειες) και έδωσε και μία απάντηση στον διαιτητή της αναμέτρησης Μάρτιν Άτκινσον, που αρνήθηκε ούτε λίγο ούτε πολύ… δύο πεντακάθαρα πέναλτι στους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Σκόρερ: Μπενραχμά 30′, Ρονάλντο 35′, Λίνγκαρντ 89′.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Τσούφαλ, Ζουμά, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Μπενραχμά (88′ Λαντσίνι), Βλάσιτς (68′ Γιαρμολένκο), Μπόουεν (94′ Νομπλ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ (73′ Σάντσο), Φερνάντες, Πογκμπά (73′ Λίνγκαρντ), Ρονάλντο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ