Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νίκησε με τον κόσμο στο πλευρό του (Video)

Για πρώτη φορά ύστερα από 18 μήνες, ο ΠΑΟΚ έπαιξε μπροστά στους φιλάθλους του και τους «ευχαρίστησε» με μία νίκη απέναντι στον Κολοσσό, σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι.

 

Σε ένα ματς που ήταν γενικά αρκετά ισορροπημένο, οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν μικρές διαφορές υπέρ τους μέχρι τα μέσα της 3ης περιόδου, μέχρι που ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τη νίκη στο τέλος του αγώνα (87-82) με καθοριστικά και μεγάλα καλάθια του κορυφαίου για σήμερα Νταβίντ ΝτιΛέο (22 πόντους), δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως παλεύει όλα τα ματς… είτε αυτά είναι φιλικά, είτε τα επίσημα που δεν αργούν να έρθουν.

 

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 40-42, 65-65, 87-82.

ΠΑΟΚ mateco: Χριστοδούλου 4, Λοβ 13, Γκρίφιν 5 (1), Καμπερίδης Μ., ΝτιΛέο 22 (4), Ρούμογλου 3 (1), Καμπερίδης Γ. 11 (3), Κάρτερ 7 (2), Τζόουνς 1, Τολιόπουλος 8 (1), Γιάνκοβιτς 8 (2), Ογκμπέιντε 5.

Κολοσσός ΡόδουΞανθόπουλος 2, Mesicek 2, Πράπας, Momirov 12 (2), Williams 23 (5), Μαργαρίτης 10, Μπιλής 4, Miller 9, Tilie 8 (2), Χατζηδάκης 6, Σλαφτσάκης 6 (2).

 

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά την φιλική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Αριστείδης Λυκογιάννης, δήλωσε:

«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που μας βοηθάει, όπως όλα τα φιλικά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπερδεμένοι από το βίντεο που είδαμε από το τελευταίο φιλικό, στην άμυνα ήμασταν καλά.
Στο δεύτερο ήμασταν πιο λυμένοι, στα τελευταία 5 λεπτά παίξαμε με ένα κοντό σχήμα και πήραμε κάποια στοιχεία. Κερδίσαμε, προχωράμε και πρέπει να διαχειριστούμε την ενέργειά μας.

Ο λόγος που διαλέξαμε να κάνουμε 3 φιλικά σε 5 μέρες, ήταν για να δώσουμε μια εικόνα στην ομάδα πως θα είναι οι πρώτες 14 ημέρες.
Στα δύο πρώτα παιχνίδια ο Γκρίφιν είχε μια εικόνα κάτω του μετρίου. Οι δύο λόγοι που έγινε ήταν αυτό ήταν γιατί αρχικά ένα συγγενικό του πρόσωπο σκοτώθηκε στην Αμερική και δεύτερον σήμερα είχε έντονες στομαχικές διαταραχές στη διάρκεια του ημιχρόνου οπότε αυτοί είναι δύο λόγοι.

Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ από όλα, είναι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει και λέει ότι πρέπει να είμαστε στο +20 από όλους τους υπόλοιπους. Είμαστε τελευταίοι, έχουμε 0 βαθμούς όπως όλοι οι άλλοι. Θα πανηγυρίζουμε κάθε νίκη έξαλλα, με όποιον και αν παίζουμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ